Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАвтомагистрали са възложили обществени поръчки на стойност 3

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАвтомагистрали са възложили обществени поръчки на стойност 3
Коментари Харесай

Мая Манолова: Автомагистрали са възложили обществени поръчки на стойност 3 млрд. и 100 млн. лева

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Автомагистрали са упълномощили публични поръчки на стойност 3 милиарда и 100 млн. лв., сподели Мая Манолова в днешното чуване на управлението на " Автомагистрали " в Комисията по проверка, съобщи БТВ. 

" Ръководството на автомагистрали са се обърнали към Народното събрание. Автомагистрали са упълномощили публични поръчки в условия на инхаус на стойност 3 милиарда и 100 млн лв., по информация от финансовото министерство. Става дума за контракти отвън разпоредбите, задатъци и неодобрение измежду служащи, които не са си получили заплатите си. ", посочи Манолова. 

Поставени сме в особена обстановка, това са заварени контракти по инхаус за милиарди. Първият е от 2018-та година за първите 6 сектора за автомагистрала " Хемус ". Имаше съществени терзания дали ще можем да се оправим. Месец по-късно не съм член на борда. 3-4 месеца по-късно са почнали процедури по превъзлагане, с контракти за доставки, наем на техника, контракт за наем и доставка с един и същи изпалнител. Има странни неща в тези контракти. Пише, че доставчикът е задължен да гледа по какъв начин се влиза материалът. Това не е типична отнговорност. Раздадени са голям брой задатъци. Не е извървян път, а са раздадени задатъци за бъдещи дености. " - отговори представителка на управлението.  

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР